Hartcoherentie prgramma

Het basis pakket van Hartcoherentie behelst de eerste 2 modules.

Je krijgt de basis oefeningen helder toegelicht en zal merken dat je stress niveau al na 2 weken daalt!

De cursus is is een  co-creatie tussen Louis Van Nieuland  (Louvanie) en Mieke Buysrogge (Prime Perfomance).

Deze cursus rond Hartcoherentie is bedoeld voor zij die volledig zelfstandig door de modules willen gaan.

Hierbij volg  je de volledige hartcoherentie training van 6 weken online.  Je krijgt een helder inzicht  van de werking van hartcoherentie en de verschillende stappen om je veerkracht te versterken en  stress situaties de baas te kunnen.  De training omhelst veel extra informatie en toepassingen waardoor je anders in je leven en werk gaat staan.

Deze cursus kwam tot stand via een co-creatie tussen Louis Van Nieland (Louvanie) en Mieke Buysrogge (Prime Performance).

Tijdens dit traject, wissel je de online video training af met online ‘live’ sessie waarbij we in groep extra oefeningen en cases bespreken en jouw vragen beantwoorden.

Interesse om dit voor jouw team of organisatie in te zetten contacteer ons; vraag hier je voorstel.


Deze online cursus rond Hartcoherentie is er voor de personen die - samen met een coach - het traject wensen te doorlopen.

Hiervoor maak je eerst afspraak met je coach en deze bezorgt jou de code waarmee je toegang krijgt tot het eLearning programma. Je coach begeleidt je tijdens de volledige training van 6 weken, op 2 momenten waardoor je de oefeningen en training nog meer kan toepassen op jouw specifieke situatie. Jouw coach kan de meting doen, bijsturen en je motiveren om optimaal resultaat te bekomen.

Deze cursus is een co-creatie van Louis Van Nieuland (Louvanie) en Mieke Buysrogge (Prime Performance).

Vul bij de ‘coupon code’ de code die je ontvangen hebt van jouw coach in en klik vervolgens op ‘Apply code’.  Tenslotte klik je op ‘Enroll now’ en je bent klaar voor de start!